Zyrtar i Lartë për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun

Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun është e obliguar që ta njoftojë opinionin publik me punët dhe aktivitetet e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike.
Zyra për Informim bashkëpunon ngushtë me Zyrën për Marrëdhënie me Publikun të Ministrisë së Punëve të Brendshme;

Zyra për Informim e AKSP-së  e mbikëqyrë dhe e mirëmban faqen zyrtare të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike.

Zyra për Informim është përgjegjëse  për përgatitjen e raportit vjetor, përgatitjen  e DVD-se promovuese dhe broshurave për  Akademinë  dhe Institucionet e Sigurisë Publike përbrenda AKSP-së;

Koordinon të gjitha vizitat e personave me rëndësi të lartë të Agjencive për Siguri Publike përbrenda AKSP-së. 

Zyra për media është përgjegjëse për përcjelljen e vizitave, ngjarjeve, aktiviteteve në Akademi dhe përgatitja e raportit për publikim në website;

Bënë selektimin e informacioneve që mund të jenë për informim publik, nën mbikëqyrjen e drejtorisë së Akademisë;

Arkivon  kopje të çdo dokumenti që është hartuar nga Zyra për Informim Publik e AKSP-së;

Zyra për Informim obligohet që të bëj mbledhjen e të gjitha shkrimeve në mediat e shkruara dhe elektronike, që kanë të bëjnë me aktivitetin e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike.

Monitoron shtypin ditor dhe  përgatitë raport për temat mbi sigurinë;
Zyra e Informimit  i përgjigjet drejtpërdrejtë Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike.


 

 

 

 

Zyrtar të Lartë për  Informim dhe Marrëdhënie me Publikun

Xhemil Klinaku                                 Fidajete Geci
Mob:   +377 (0) 44 773 741                 Mob:  +377 (0) 44 383 997

Tel:    +381 (0) 28 570 008                 Tel:    +381 (0) 28 570 008                  Email: xhemil.klinaku@rks-gov.net       Email: fidajete.geci@rks-gov.net

                              Adresa: AKSP -  Vushtrri

Raportet Vjetore

Lajmet

Shtator 2014
H Ma E P Sh D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930