Akademia e Kosovës për Siguri Publike

    

Filloi trajnimi “Shkolla e Stafit Policor dhe Komandës”

Vushtrri 18 gusht 2014 – Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), sot filloi trajnimi dhjetë javor “Shkolla e Stafit Policor dhe Komandës”më shumë

Publikohen rezultatet për pranimin e studentëve në Fakultetin e Sigurisë Publike

Vushtrri, 08 gusht 2014 – Nga 181 zyrtarë të sigurisë publike të cilët kanë konkurruar në Fakultetin e Sigurisë Publike prej tyre janë pranuar 52 zyrtar, të cilët do ti vijojnë studimet për vitin e ri akademikmë shumë

Rafuna vizitoi Akademinë

Vushtrri, 08 gusht 2014 – Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Kosovës per Siguri Publike (AKSP) Ismail Smakiqi, priti sot në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Doganës së Kosovës, Lulzim Rafuna.Drejtorimë shumë

Në Akademi u mbajt provimi pranues

Vushtrri, 05 gusht 2014 - Më shumë se 200 zyrtarë të agjencioneve të sigurisë publike iu nënshtruan provimit pranues në vitin e parë akademik 2014/2015, në Fakultetin e Sigurisë Publike i cili është në kuadër të Akademisë së Kosovës për Siguri Publikemë shumë

Raportet Vjetore

Lajmet

Shtator 2014
H Ma E P Sh D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930